More Website Templates @ TemplateMonster.com. November19, 2012!

Servicii

  • VIDEO EVENIMENTE

    Oferim servicii de video pentru evenimete private: nunti, botezuri, aniversari, banchete, serbari scolare, competitii sportive de amatori, sau pentru firme: conferinte, interviuri, materiale. Avem un portofoliu cu zeci de evenimente, incarcate integral pe site-ul nostru. Pentru servicii video la nunta, filmarea se face pe toata durata evenimentului cu trei camere (doi operatori: un artist videograf si un cameraman). Filmarile se realizeaza exclusiv in format FULL HD (1080p) cu aparate DSLR profesionale Canon/Nikon, datorita calitatii superioareoferite fata de cea a camerei video. Utilizarea de diferite sisteme de stabilizare a imaginii: monopied, trepied,slider, steadycam. Corectie de culoare pe tot parcursul nuntii si color gradient la videoclipul nuntii. Pretul incepand de la 350 de euro.

  • FOTOGRAFI COLABORATORI

    Daca sunteti si in cautare de servicii fotografice pentru eveniment, noi, de-alungul anilor am stabilit relatii de prietenie cu o echipa de fotografi profesionisti, pe care ii recomandam cu cea mai mare placere. JUHOS EDUARD PHOTOGRAPHY - LIVE, LOVE AND FREEZE THE MOMENT. Pentru contact, accesati www.juhoseduard.com

  • STAROSTE

    VIOREL SUTEU - Maestru de ceremonii, cu o experienta de peste 20 de ani acumulata in organizarea a peste 250 de nunti. Un staroste discret, elegant si foarte comunicativ. Pune suflet in ceea ce face. Este un bun organizator, are grija sa realizeze un program lejer si sa-l respecte, tine legatura cu echipa foto-video-DJ pentru a nu se rata niciun moment important. Puncteaza verbal plecarea din locuinte, sosirea la restaurant, deschiderea mesei, deschiderea dansului si orice alt eveniment ce se va desfasura.