More Website Templates @ TemplateMonster.com. November19, 2012!

Servicii

  • VIDEO EVENIMENTE

    Oferim servicii de video pentru evenimete private: nunti, botezuri, aniversari, banchete, serbari scolare, competitii sportive de amatori, sau pentru firme: conferinte, interviuri, materiale. Avem un portofoliu cu zeci de evenimente, incarcate integral pe site-ul nostru. Pentru servicii video la nunta, filmarea se face pe toata durata evenimentului cu trei camere (doi operatori: un artist videograf si un cameraman). Filmarile se realizeaza exclusiv in format FULL HD (1080p) cu aparate DSLR profesionale Canon/Nikon, datorita calitatii superioareoferite fata de cea a camerei video. Utilizarea unor sisteme profesionale audio pentru un sunet de calitate si claritate superioara: lavaliere, dispozitiv portabil de inregistrare, microfoane profesionale pentru DSLR. Corectie de culoare pe tot parcursul nuntii si color gradient la videoclipul nuntii. Preturi incepand de la 600 de euro.

  • FOTOGRAFI COLABORATORI

    Daca sunteti si in cautare de servicii fotografice pentru eveniment, noi, de-alungul anilor am stabilit relatii de prietenie cu o echipa de fotografi profesionisti, pe care ii recomandam cu cea mai mare placere. JUHOS EDUARD PHOTOGRAPHY - LIVE, LOVE AND FREEZE THE MOMENT. Pentru contact, accesati www.juhoseduard.com

  • PARFUM DE LAVANDA - MARTURII

    Lavanda are un parfum inconfundabil. Este unul din cele mai apreciate arome cand vine vorba de parfumuri fine. Poti opta ca nunta ta sa aiba aceasta tema eleganta si rafinata. Iti punem la dispozitie o gama completa de marturii sau aranjamente pentru diferite evenimente: Saculeti parfumati umpluti cu flori de lavanda, buchete din flori de lavanda, floricele de lavanda pentru decorare, etc.